Wat is je echte Leeftijd? Met InnerAge leef je langer gezond!
04 mei 2016 
in Blogs
1 min. leestijd

Wat is je echte Leeftijd? Met InnerAge leef je langer gezond!

Met InnerAge kun je biologische leeftijd berekenen.

Innerage is een een revolutionaire oplossing, ontwikkeld door InsideTracker. Voor iedereen die veroudering zoveel mogelijk tegen wil gaan. We focussen ons hierbij op het wijzigen van specifieke bloedwaarden die invloed hebben op het verouderingsproces. Verouderen gaat niet alleen om de tijd die iemand heeft je dood gaat, het gaat ook om de kwaliteit van de jaren.Verouderen is een medisch concept dat beïnvloed wordt door gedrag  en genetica. Het heeft een groot effect op de kwaliteit van ons leven. Het verminderen van het verouderingsproces betekent veel meer voor je gezondheid dan alleen het  aantal  jaren dat je toevoegt na je 80ste.

Na een bepaalde leeftijd willen we allemaal de klok terugdraaien.  Dit essentiële menselijke verlangen is waar  InnerAge om draait.  InnerAge  is je persoonlijke alarmklok. De weegschaal die aangeeft wat verandert moet worden aan je leefstijl om gezonder en jonger te worden. Niet gebaseerd op de etiketten die  je aantreft op verpakte voeding, maar gebaseerd op jou. Helemaal persoonlijk!

De ontdekking was simpel: Een bloedtest en wetenschappelijke analyse die inzicht geeft in de leeftijd van je gezondheid en welzijn, in plaats van de leeftijd op je paspoort. Na veel onderzoek en analyses, heeft InsideTracker een algoritme gecreëerd, dat laat zien wat er daadwerkelijk binnen je lichaam gebeurt en zo je innerlijke leeftijd (Inner Age) onthult.

 Hieronder benoemen we een aantal functies van InnerAge:

  • Je ontvangt persoonlijke aanbevelingen gebaseerd op jouw biologisch profiel en voorkeuren.
  • Je ontvangt een lijst met ‘Focus Foods’. De voedingsstoffen zijn gebaseerd op jouw bloedwaarden en helpen jouw innerlijke leeftijd te verbeteren.

Net zoals je bloedwaarden, is je innerlijke leeftijd dynamisch. Herhaaldelijk testen kan aantonen of je dagelijkse keuzes negatieve of positieve invloed hebben op je score. We adviseren  dat iedereen zijn of haar lichaam gaat behandelen als een exotische sportwagen; controleer het oliepeil een aantal keer per jaar.

InnerAge is dus een krachtige manier om je goed op weg te helpen en je te stimuleren om de goede keuzes te maken betreffende je gezondheid.

Het InnerAge Dashboard is alleen verkrijgbaar in combinatie met InsideTracker Ultimate. Daarna kunnen de herhalingsmetingen gedaan worden.

Je kunt ook kiezen om InnerAge er aan je dashboard toe te voegen.

Je ontvangt de kortingscode hiervoor bij je uitslag. Hiermee voeg je InnerAge 2.0 toe aan het DIY Advanced dashboard. Deze code biedt je $59 korting. De bundelprijs is normaal $218; maar als klant van Bloedwaardentest betaal je met deze code slechts $159.

https://www.bloedwaardentest.nl/bloedonderzoek/sport-test/insidetracker/

Over de schrijver
Ellen is de oprichter van Bloedwaardentest. Zij deed haar ervaring met gezondheidsonderzoeken voor bedrijven, scholen en overheidsinstellingen op bij HumanCapitalCare arbo- en gezondheidsdienst. In 2009 werd zij directeur van Diagnostiek Nederland, een samenwerkingsverband tussen alle grote huisartsenlaboratoria van Nederland. Bij het laboratorium U- Diagnostics in Utrecht was zij verantwoordelijk voor het bloedonderzoek bij huisartsen. Totdat zij in 2013 Bloedwaardentest oprichtte voor particulieren.
Reactie plaatsen