Met Innerage je biologische leeftijd berekenen.
arrow_drop_up arrow_drop_down
4 mei 2016 
in Blogs

Met Innerage je biologische leeftijd berekenen.

Innerage is een een revolutionaire oplossing, ontwikkeld door InsideTracker. Voor iedereen die veroudering zoveel mogelijk tegen wil gaan. We focussen ons hierbij op het wijzigen van specifieke bloedwaarden die invloed hebben op het verouderingsproces. Zoals de wetenschap aangeeft, gaat verouderen niet alleen over de tijd die iemand heeft voor hij/zij komt te overlijden. Verouderen is een medisch concept dat beïnvloed wordt door gedrag  en genetica die effect hebben op de kwaliteit van ons leven. Dus, het verminderen van het verouderen betekent veel meer voor je gezondheid dan alleen een aantal extra jaren toevoegen aan je 80e jaren.

Na een bepaalde leeftijd willen we allemaal de klok terugdraaien.  Dit essentiële menselijke verlangen is waar we op inspelen met InnerAge.  We willen er voor zorgen dat InnerAge je persoonlijke alarmklok wordt. De weegschaal die aangeeft wat verandert moet worden aan je leefstijl om gezonder en jonger te worden. Niet gebaseerd op het etiket dat je aantreft op alle verpakte voeding, maar gebaseerd op jou. Helemaal persoonlijk.

 

Onze ontdekking was simpel: een bloedtest en wetenschappelijke analyse die inzicht geeft in de leeftijd van onze gezondheid en welzijn, in plaats van de leeftijd op je paspoort. Na veel onderzoek en analyses, hebben we een algoritme gecreëerd, dat laat zien wat er daadwerkelijk binnen je lichaam gebeurt en zo uw innerlijke leeftijd (Inner age) onthult.

 Hieronder benoemen we een aantal functies van Innerage:

  • Je ontvangt persoonlijke aanbevelingen gebaseerd op jouw biologisch profiel en voorkeuren.
  • Je ontvangt een lijst met ‘Focus Foods’. De voedingsstoffen zijn gebaseerd op jouw bloedwaarden en helpen jouw innerlijke leeftijd te verbeteren.

Net zoals je bloedwaarden, is je innerlijke leeftijd dynamisch. Herhaaldelijk testen kan aantonen of je dagelijkse keuzes negatieve of positieve invloed hebben op je score. We suggereren dat iedereen zijn of haar lichaam moet zien als een exotische sportwagen; controleer je olie een aantal keer per jaar.

InnerAge is dus een krachtige manier om je goed op weg te helpen en je te stimuleren om de goede keuzes te maken betreft je gezondheid.

Innderage Dashboard is alleen verkrijgbaar in combinatie met Insidetracker Ultimate. Daarna kunnen de herhalingsmetingen gedaan worden voor 97 euro per keer.

Of koop een abonnement voor 3 testen per jaar met 25% korting!

https://www.bloedwaardentest.nl/bloedonderzoek/sport-test/insidetracker/

Over de schrijver
Reactie plaatsen