Interview met Candida Coach Yvonne Oostrom

WEBINAR SERIE 'LANG LEVEN, GEZONDHEID'

Gezonder leven dankzij DNA tests?

Onlangs had Ellen van Bloedwaardentest dé DNA test specialist Jan (iGene) in het webinar "Gezonder leven dankzij DNA tests?" . Een onderwerp waar veel misverstanden over zijn en soms wat controverse over is. Het is een geweldig leerzaam webinar geworden waarbij het heel duidelijk wordt of het ook voor jouw interessant kan zijn om je DNA te testen met een iGene DNA-speekseltest.


Uniek: éénmalige test maar blijvend inzicht!

En wat nu zo mooi aan zo'n DNA test is? Dat je maar 1x een speekseltest hoeft af te nemen want je DNA verandert nooit. Wat wel verandert is dat er op basis van nieuwe wetenschappelijke onderzoeken in de toekomst steeds meer inzicht komt over het DNA. Bij de DNA test van iGene worden deze nieuwe inzichten in jouw zogenaamde DNA-paspoort (via je App) verwerkt. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van nieuwe inzichten. En dat maakt deze test tot een investering in de toekomst.


Van levensbelang: medicijn gevoeligheid

Naast het vaststellen van een verhoogde kans op bijvoorbeeld allergieën (waardoor je klachten kunt voorkomen / beperken door dankzij dit inzicht bv. je voeding aan te passen), brengt iGene preventief in kaart op welke medicijnen je afwijkend kunt reageren. Hiermee kan een arts of apotheker voor jou meteen het juiste geneesmiddel en de juiste dosering kiezen. En dat kan ongelofelijk belangrijk zijn.


Bekijk de replay

Bekijk bovenstaande video en leer alles over hoe DNA tests inzicht geven in waar je op gebied van o.a. voedingsstoffen en medicijnen er mogelijk kans is op intolerantie of allergie zodat je hier rekening mee kunt houden. 


Mocht je ondanks dit verhelderde webinar vragen hebben over DNA tests, dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen: info@bloedwaardentest.nl