Doe de 'Wat mag ik eten' voedingstest

Weet jij wat je mag eten? 

Wij brengen dat voor jou in kaart!

WAT MAG IK ETEN VOEDINGSTEST


Bijna de helft van de mensen reageert overgevoelig op bepaalde voedingsmiddelen die men eet. De effecten zijn vaak niet levensbedreigend, maar de symptomen kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven.


Inge heeft al maanden last van buikpijn en dacht in eerste instantie dat dit kwam omdat ze niet altijd gezond at. Ook nadat ze echter bewust ging letten op gezond eten, bleven de klachten aanhouden. Haar dokter adviseerde haar zelfs om een dieet te gaan volgen, zodat de klachten over zouden gaan.

Inge:
"Ik volgde nooit een dieet en was hier ook niet echt enthousiast over. Ik at al gezond en weet best veel over (gezonde) voeding. Toch lukte het me niet om zelf te achterhalen waar de buikpijn vandaan kwam en langzaam kreeg ik ook steeds meer last van hoofdpijn, sufheid en slaaploosheid. Door de 'Wat mag ik eten voedingstest' weet ik eindelijk dat ik allergisch ben voor tarwe. Sinds ik dit weet ben ik ben veel bewuster op mijn voeding gaan letten en voel ik me blijer, fitter en zit ik gewoon weer lekker in mijn vel. Ik heb ontzettend veel geleerd en weet nu ook wat ik kan doen om klachtenvrij te blijven".


De "Wat mag ik eten" voedseltest is de perfecte oplossing Met deze testen kun je ontdekken of je een voedselintolerantie hebt, die de oorzaak zou kunnen zijn van je klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselintolerantietest de IgG-antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Als uitslag ontvang je een persoonlijk voedingsprofiel van een voedingsexpert.

Met dit unieke concept van slechts € 49,00 (+19,90 voor bloedafname) betaal je nooit te veel, je ontvangt altijd een uniek advies voor vervolgtesten die als aanvulling op de door jou gekozen test zinvol zijn.

Wil jij net zoals Inge weten waar de klachten vandaan komen en wat je moet doen om klachtenvrij door het leven te gaan? Of heb jij geen klachten, maar voorkom jij liever dan dat je geneest? 


Bekijk hieronder de video van Inge en loop samen met een voedingsexpert door haar resultaten!

'WAT MAG IK ETEN' VOEDINGTEST INGE

WEG MET DIE VERVELENDE KLACHTEN

Heb je net als Inge ook klachten of symptomen die gewoon niet weg gaan? Dan kan een voedselintolerantie de oorzaak zijn. Dit wordt ook wel een vertraagde voedselallergie genoemd. Voedselovergevoeligheid blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen.


Wil jij net zoals Inge weten waar de klachten vandaan komen en wat je moet doen om klachtenvrij door het leven te gaan? Of heb jij geen klachten, maar voorkom jij liever dan dat je geneest? 


Speciale aanbieding:
Met dit unieke concept van slechts € 49,00 (+19,90 voor bloedafname) betaal je nooit te veel, je ontvangt altijd een uniek advies voor vervolgtesten die als aanvulling op de door jou gekozen test zinvol zijn.

KLANTEN AAN HET WOORD

Duidelijk en Snel

Ik vond de aanwijzingen die ik bijgevoegd kreeg erg duidelijk. Ik kreeg een snelle uitslag, dus ik ben zeer tevreden


S.E. Paardekooper
S.E. Paardekooper

Super!

Snelle levering en snelle uitslag, werkelijk niks op aan te merken.Suzanne 

Top systeem!


Goede prijs, snelle levering en bijna meteen kunnen prikken. Top geregeld! Ook snel de uitslag met duidelijke uitleg!


Jimi 

BENIEUWD HOE JIJ KLACHTEN KUNT VOORKOMEN OF GENEZEN?

Veel gestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om een test te bestellen?

Vanaf 18 jaar mag iedereen bij Bloedwaardentest een onderzoek afnemen. Voor kinderen jonger dan 18 graag overleg via telefoon (085 - 065 37 47) of per mail (info@bloedwaardentest.nl)

Is het anoniem?

Bloedwaardentest geeft jeuitslagen nooit door aan verzekeraar of (huis)arts. Je ontvangt de bloedbuisjes op het door jou opgegeven adres, deze zijn voorzien van een barcode die communiceert met je onderzoek, maar het is voor niemand te achterhalen wat er getest wordt, alleen door het labsysteem. De uitslag wordt uitsluitend naar het door jou opgegeven e-mail adres verstuurd. Je kunt de bestelling ook onder een andere naam plaatsen.

Ik heb een test besteld, hoe nu verder? 

Voor 11 uur besteld, wordt je op maat gemaakte testkit dezelfde dag per brievenbuspost verzonden. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. In de tussentijd wordt je gekoppeld aan een prikpost door ons afsprakenbureau. Hiervoor ontvang je een uitnodiging en een verwijsbrief per mail.

Moet ik nuchter zijn voor het prikken? 

Voor de voedstelintolerantietesten hoef je niet nuchter te zijn, de voedselintolerantie wordt over de afgelopen maanden gemeten en is geen momentopname, wel is het zo als je een bepaalde soort  voedingsstof de afgelopen maanden helemaal niet gegeten hebt, deze antistoffen ook niet in de test naar voren kunnen komen. Als je bijvoorbeeld geen melkproducten neemt dan is de uitslag m.b.t. melkproducten niet representatief.

Ik heb bloed geprikt, en nu?

Je doet de met bloed gevulde buisjes in het bijgeleverd medisch verzendmateriaal en doet deze op de post. Dit kan gewoon in de oranje brievenbus of u kunt het afgeven bij een PostNL servicepunt . Door de verpakking wordt het medische post, dit gaat net zoals b.v. rouwpost een eigen route die veel sneller is dan de gewone post. Je hoeft de post niet meer te frankeren, dat is al door ons gedaan. Wanneer het extreem warm/koud is wordt aangeraden de buisjes net voor ophaal tijd van PostNL in de bus te doen of het af te geven bij een Postnl Servicepunt voor brievenbus post. Bewaar bloed op kamertemperatuur.

Hoe ontvang ik mijn uitslag? 

Je  ontvangt je uitslag in een PDF document per mail. Bij een extreem lage of hoge uitslag van een bepaling, waarvoor direct medisch handelen wenselijk is, wordt je , voordat je de uitslag ontvangt, gecontacteerd voor overleg met je. Bij medische klachten dient u te allen tijde uw (huis)arts te raadplegen. De uitslag wordt begeleid door een uitleg. Je kunt onze klantenservice altijd bellen voor uitleg van de test, om om de gewenste vervolgtesten te bespreken. Het is ook mogelijk om naar aanleiding van de uitslagen een consult te boeken met een therapeut die alles weet over voeding en darmproblemen.  Bij te veel intoleranties is het niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met de uitslag omdat dan het risico op tekorten ontstaan. Je kunt dan het beste een consult boeken met een van onze samenwerkende diëtisten die alles weten van deze test hen hoe om te gaan met de aanpak hiervan na de uitslag.