Doe de 'Wat mag ik eten' f1 voedingstest

Weet jij wat je mag eten? 

De voedselallergie test brengt je duidelijkheid!

Bekijk Inçi's video over hoe de voedingsallergie test werkt!

In de vorige video vertelde Inçi over haar klachten van buikklachten zoals o.a. een onregelmatige stoelgang. Dit soort klachten komen vaak voor en kunnen veroorzaakt worden door een voedselallergie of intolerantie.  Klachten die echt enorm vervelend kunnen zijn en een negatieve impact op de kwaliteit van leven kunnen hebben. Voor Inçi een reden om in actie te komen en te ontdekken of haar klachten door een voedselallergie veroorzaakt worden!


Bij Bloedwaardentest.nl bestelde ze de  'Pre-screening + IgE Wat mag ik eten?' test. Bij deze test wordt je bloed op de 7 meestvoorkomende voedingsallergieën getest. Want, als je weet waar je mogelijk allergisch voor bent (intolerantie) dan kun je vaak stappen ondernemen om klachten te voorkomen en te verminderen! Het unieke aan deze test is dat je een persoonlijk advies krijgt.


In bovenstaande video vertelt Inçi welke stappen ze moest nemen nadat ze haar testpakket per post ontvangen had.

HOE WERKT DEZE TEST?

De "Wat mag ik eten" voedseltest is de perfecte oplossing Met deze testen kun je ontdekken of je een voedselintolerantie hebt, die de oorzaak zou kunnen zijn van je klachten. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse identificeert de voedselintolerantietest de IgG-antistoffen tegen eten snel en nauwkeurig. Als uitslag ontvang je een persoonlijk voedingsprofiel van een voedingsexpert.


Bloedafname bij jou in de buurt
Je ontvangt een brief voor de betreffende laborant(e) en de openingstijden van het prikpunt per mail. Mocht je een andere prikpost wensen dan die wij voorgesteld hebben dan kan je altijd mailen of bellen. Met de bloedafnameset kun je terecht voor bloedafname bij één van de prikpunten bij jou in de buurt. Je ontvangt het benodigd materiaal voor het door jou gekozen onderzoek, een brief met uitleg om het bloed per post te versturen en het (voorgefrankeerd) verzendmateriaal (volgens de wettelijke richtlijnen), t.b.v. retourzending naar het laboratorium.


Je test is anoniem en dus alleen voor jou
Bloedwaardentest geeft je uitslagen nooit door aan een verzekeraar of (huis)arts. Je ontvangt de bloedbuisjes op het door jou opgegeven adres, deze zijn voorzien van een barcode die communiceert met je onderzoek, maar het is door niemand te achterhalen wat er getest wordt, alleen door het labsysteem. De uitslag wordt uitsluitend naar het door jou opgegeven e-mailadres verstuurd.

Wil jij net zoals Inçi  weten waar de klachten vandaan komen en wat je moet doen om klachtenvrij door het leven te gaan? Of heb jij geen klachten, maar voorkom jij liever dan dat je geneest? 


Ja ik wil me ook laten testen >>

WEG MET DIE VERVELENDE KLACHTEN

Heb je net als Inçi ook klachten of symptomen die gewoon niet weg gaan? Dan kan een voedselintolerantie de oorzaak zijn. Dit wordt ook wel een vertraagde voedselallergie genoemd. Voedselovergevoeligheid blijft vaak onopgemerkt, omdat de klachten pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Dit maakt het erg lastig om deze voedselreacties op te sporen.


Wil jij net zoals Inçi weten waar de klachten vandaan komen en wat je moet doen om klachtenvrij door het leven te gaan? Of heb jij geen klachten, maar voorkom jij liever dan dat je geneest? 


Speciale aanbieding:

De test 'PRE-SCREENING + IGE WAT MAG IK ETEN?' waarbij  de 7 meest voorkomende voedingsallergiënen worden getest op zowel IgG- als IgG4-reactie.


Deze test kost nu tijdelijk van € 74,- voor € 69,- inclusief een persoonlijk advies.

KLANTEN AAN HET WOORD

Duidelijk en Snel

Ik vond de aanwijzingen die ik bijgevoegd kreeg erg duidelijk. Ik kreeg een snelle uitslag, dus ik ben zeer tevreden


S.E. Paardekooper
S.E. Paardekooper

Super!

Snelle levering en snelle uitslag, werkelijk niks op aan te merken.Suzanne 

Top systeem!


Goede prijs, snelle levering en bijna meteen kunnen prikken. Top geregeld! Ook snel de uitslag met duidelijke uitleg!


Jimi 

De uitslag is binnen!

Na 2 weken is de uitslag van Inçi binnen. In deze video vertelt ze over de uitslag die ze ontvangen heeft en voor welke voeding ze beter kan mijden!

Veel gestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om een test te bestellen?

Vanaf 18 jaar mag iedereen bij Bloedwaardentest een onderzoek afnemen. Voor kinderen jonger dan 18 graag overleg via telefoon (085 - 065 37 47) of per mail (info@bloedwaardentest.nl)

Is het anoniem?

Bloedwaardentest geeft jeuitslagen nooit door aan verzekeraar of (huis)arts. Je ontvangt de bloedbuisjes op het door jou opgegeven adres, deze zijn voorzien van een barcode die communiceert met je onderzoek, maar het is voor niemand te achterhalen wat er getest wordt, alleen door het labsysteem. De uitslag wordt uitsluitend naar het door jou opgegeven e-mail adres verstuurd. Je kunt de bestelling ook onder een andere naam plaatsen.

Ik heb een test besteld, hoe nu verder? 

Voor 11 uur besteld, wordt je op maat gemaakte testkit dezelfde dag per brievenbuspost verzonden. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. In de tussentijd wordt je gekoppeld aan een prikpost door ons afsprakenbureau. Hiervoor ontvang je een uitnodiging en een verwijsbrief per mail.

Moet ik nuchter zijn voor het prikken? 

Voor de voedstelintolerantietesten hoef je niet nuchter te zijn, de voedselintolerantie wordt over de afgelopen maanden gemeten en is geen momentopname, wel is het zo als je een bepaalde soort  voedingsstof de afgelopen maanden helemaal niet gegeten hebt, deze antistoffen ook niet in de test naar voren kunnen komen. Als je bijvoorbeeld geen melkproducten neemt dan is de uitslag m.b.t. melkproducten niet representatief.

Ik heb bloed geprikt, en nu?

Je doet de met bloed gevulde buisjes in het bijgeleverd medisch verzendmateriaal en doet deze op de post. Dit kan gewoon in de oranje brievenbus of u kunt het afgeven bij een PostNL servicepunt . Door de verpakking wordt het medische post, dit gaat net zoals b.v. rouwpost een eigen route die veel sneller is dan de gewone post. Je hoeft de post niet meer te frankeren, dat is al door ons gedaan. Wanneer het extreem warm/koud is wordt aangeraden de buisjes net voor ophaal tijd van PostNL in de bus te doen of het af te geven bij een Postnl Servicepunt voor brievenbus post. Bewaar bloed op kamertemperatuur.

Hoe ontvang ik mijn uitslag? 

Je  ontvangt je uitslag in een PDF document per mail. Bij een extreem lage of hoge uitslag van een bepaling, waarvoor direct medisch handelen wenselijk is, wordt je , voordat je de uitslag ontvangt, gecontacteerd voor overleg met je. Bij medische klachten dient u te allen tijde uw (huis)arts te raadplegen. De uitslag wordt begeleid door een uitleg. Je kunt onze klantenservice altijd bellen voor uitleg van de test, om om de gewenste vervolgtesten te bespreken. Het is ook mogelijk om naar aanleiding van de uitslagen een consult te boeken met een therapeut die alles weet over voeding en darmproblemen.  Bij te veel intoleranties is het niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met de uitslag omdat dan het risico op tekorten ontstaan. Je kunt dan het beste een consult boeken met een van onze samenwerkende diëtisten die alles weten van deze test hen hoe om te gaan met de aanpak hiervan na de uitslag.

BENIEUWD HOE JIJ KLACHTEN KUNT VOORKOMEN OF GENEZEN?