Word jij onze nieuwe collega?

Stagiaire marketing en communicatie

gezocht

Eindhoven e.o.

Samen maken we Nederland gezonder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste communicatieve en zelfstandige medewerker die ons kan helpen met het uitvoeren van het internet marketing plan en onze social media campagnes. Handig zijn met de computer is een must. Wij lopen vooraan met email marketing, facebook advertising, facebook bots, video's , vlogs en blogs. Je volgt de cursussen van de Internet Marketing Universiteit en helpt ons om de social media plannen uit te werken en uit te voeren. Je krijgt begeleiding van iemand met veel marketing en internet marketing ervaring.


Omschrijving

Bloedwaardentest is de grootste leverancier van Bloedonderzoek voor Particulieren. Onze missie is: "Mensen inzicht geven in hun gezondheid, zodat zij hun vitaliteit kunnen verbeteren". klanten zijn; sporters, bodybuilders, vegetariërs, mensen die zwanger willen worden, zelfstandigen die een check-up willen doen. Ook maken personal trainers en diëtisten gebruik van ons bloedonderzoek voor hun cliënten. Bloedwaardentest is een hele kleine organisatie, maar werkt veel samen met experts op het gebied van social media en internet marketing. De blogs, vlogs, SEO en facebookmarketing worden in eigen beheer gedaan. Ook neemt Bloedwaardentest jaarlijks deel aan de nationale gezondheidsbeurs op de jaarbeurs in Utrecht.

null

Locatie

Het kantoor bevindt zich in C' Park Bata in Best, een  inspirerende locatie, helemaal uitgerust voor het nieuwe werken.

thuiswerken is bij deze functie niet mogelijk.


Informatie

Wij werken al jaren met enthousiaste studenten marketing & communicatie die bij ons met een goed punt zijn geslaagd. Dat komt omdat wij net zo graag willen dat je iets leert als jij. Je krijgt erg veel vrijheid, maar ook advies en begeleiding van ervaren ondernemers en marketeers, zoveel je wilt. We zijn een kleine organisatie met korte lijnen naar de directie. Jimmy van De Rooi Pannen zorgde er voor de samenwerking met trainers voor bodybuilders om bloedonderzoek te promoten. Dit werd een groot succes. Rik van De Rooi Pannen zorgde er voor dat de transitie naar een nieuwe webshop goed verliep en dat er een nieuw rating systeem werd opgezet. Wat denk je ? na een week al meer dan 100 positieve reviews , zodat we door google nog meer gewaardeerd worden.


Jouw profiel

- Creatief

- Snel dingen op kunnen pakken
- Initatief tonend

- Pro-actieve houding

- Affiniteit met gezondheid


Dit bieden wij jou
Gezellig team, open minded, iedereen staat voor je klaar, gezellig samen lunchen in de inspirerende omgeving van C'Park Bata, Welkom in de innovatieve wereld van een webshop in de gezondheidszorg, voor een langer en gezond leven!

Het doen van een klantentevredenheidsonderzoek en het oplossen van een marketing en communicatievraagstuk: bijvoorbeeld hoe gaan we om met het verkrijgen van recensies?Wie is Bloedwaardentest?

Onze missie is: "Mensen inzicht geven in hun gezondheid, zodat zij hun vitaliteit kunnen verbeteren.

Bloedwaardentest is van oorsprong een familiebedrijf en heeft bloedonderzoek voor particulieren op de kaart gezet. Bloedwaardentest levert producten voor diagnostiek en laboratoriumonderzoek  via de webshop Bloedwaardentest.nl. Bloedwaardentest heeft als doel Nederland gezonder te maken, door mensen inzicht te geven in hun gezondheid waardoor ze het heft in eigen handen kunnen nemen. Met een community van gezondheidscoaches maken we samen Nederland gezonder!


Na mijn MBO studie wist ik nog niet zeker of ik door wilde gaan met een HBO opleiding. Ik kwam er achter dat ik toch liever dingen leer door ze te doen dan uit de boeken. Zo ben ik begonnen op de afdeling uitlevering van Bloedwaardentest en leer van daar alles over commercie, internet en HRM.
Sophie van Roy

Interesse? 

Stuur snel een email naar info@bloedwaardentest.nl met als titel: Stagiaire Marketing en communicatie

t.a.v. Joelle de Man

Alvast bedankt voor je reactie.