Het info partnerprogramma affiliate

Welkom bij

Bloedwaardentest

inschrijven als partner?

Welkom bij

Bloedwaardentest

inschrijven als partner?

Bloedwaardentest bestaat 10 Jaar!

Het is altijd een genoegen om samen te werken met therapeuten zoals jij. Wij staan klaar om jou te helpen met het aanbieden van het juiste laboratoriumonderzoek en je te ondersteunen bij het interpreteren van de resultaten.


Laboratoriumonderzoek speelt bij zo’n 70% van de diagnoses een rol, dus dit helpt je bij een gerichte aanpak. Op  deze manier kun je je cliënten en patiënten een nog betere service bieden en extra verdienen aan laboratoriumonderzoek. Je kunt ook de testen die de huisarts doet aan vullen met specifieke onderzoeken die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor specialisten in het ziekenhuis. Daarbij wordt afname van het onderzoek rechtstreeks met je cliënt geregeld, zodat jij als therapeut alleen de resultaten ontvangt en je kunt richten op het bieden van de consulten en behandelingen.


Bloedwaardentest is expert in laboratoriumonderzoek, terwijl jij als therapeut uitblinkt in het bieden van consulten en behandelingen. Deze complementaire samenwerking stelt ons in staat om Samen Nederland Gezonder te maken!


Sluit je aan bij ons Partnerprogramma! 

We bieden professionals laboratoriumtesten aan die je met korting kunt bestellen voor je cliënten. Daarnaast is het ook mogelijk dat je cliënten via jouw affiliate-link tests in onze webshop bestellen (affiliate marketing). Jij ontvangt dan provisie. Ons partner supportteam staat voor jou als professional klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste laboratoriumtests en medische vragen te beantwoorden over testen en uitslagen.

DE VOORDELEN VAN HET PARTNERPROGRAMMA

  • Jij staat als gezondheidsprofessional voor ons centraal
  • Uitgebreid assortiment laboratoriumtesten die je met korting voor cliënten kunt inkopen
  • Officieel ziekenhuislaboratorium met betrouwbare testen.
  • Naast Inkoop van testen is het ook mogelijk om met affiliate links provisie te ontvangen
  • Ons partner supportteam helpt jou als gezondheidsprofessional je cliënten nóg beter te helpen
  • Professionele support voor vragen en advies over laboratoriumtesten en uitslagen

Heb je interesse of vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Informatie aanvraag Partnerprogramma

vul onderstaande informatie in zodat we je verder kunnen informeren

Your information is safe with us

Binnen 5 werkdagen laten we je weten of je mogelijk in aanmerking komt voor het partnerprogramma en welke samenwerkingsvormen het beste bij jouw behoeften als gezondheidsprofessional passen. Geheel vrijblijvend uiteraard.


Zodra je definitief besloten hebt deel te nemen aan het partnerprogramma dan geven je uitgebreide informatie over hoe het bestellen voor je cliënten en/of het werken met affiliate links praktisch gezien werkt. Daarnaast ontvang je de nodige tips & tricks om onze samenwerking tot een succes te maken!

Vraag labonderzoek aan bij ons officieel ziekenhuis laboratorium

ISO gecertificeerd


Dus zeer betrouwbaar objectief

uitslag is


ook te gebruiken in de reguliere zorg.

Schrijf je nu in

Partner Support Team 

Elllen
Cora
Lisanne

Team Bloedwaardentest                 

Samen maken we Nederland gezonder!