Doe de 'Ondernemers Check-up' voor slechts € 239,00!

Ben jij een gezonde ondernemer? 

Ondernemen is je eigen weg uitstippelen. Vooruit kijken. Niet alleen op financieel gebied, maar ook op jouw lichamelijke/mentale gezondheid! 


Geert is al twintig jaar een succesvolle ondernemer, maar heeft al maanden last van buikpijn. In eerste instantie dacht hij dat dit kwam omdat hij niet altijd gezond at. Ook nadat hij echter bewust ging letten op gezond eten, bleven de klachten aanhouden. Zijn dokter adviseerde zelfs om een dieet te gaan volgen, zodat de klachten over zouden gaan. Nadat Geert de check-up heeft gehad, weet hij eindelijk waar zijn klachten vandaan komen.

Geert: 
"Ik ben nooit de meest gezonde eter geweest, maar sport structureel iedere week en heb desondanks wel het idee dat ik op mijn gezondheid let. Het lukte me echter niet om zelf te achterhalen waar de buikpijn vandaan kwam en langzaam kreeg ik ook steeds meer last van hoofdpijn, sufheid en slaaploosheid. Door de 'Ondernemers Check-Up' weet ik eindelijk dat ik te weinig vitamine D binnen krijg. Sinds ik dit weet ben ik ben veel bewuster op mijn voeding gaan letten en voel ik me blijer, fitter en zit ik gewoon weer lekker in mijn vel. Ik heb ontzettend veel geleerd en weet nu ook wat ik kan doen om klachtenvrij te blijven".

Ben jij gezond? Weet je wat er met de onderneming gebeurd als jij arbeidsongeschikt raakt?
Test je gezondheid, volledig anoniem en maak een start voor een gezondere lifestyle.
Het onderzoek kost maar 10 minuten van je tijd en vindt plaats bij jou in de buurt (800 locaties in Nederland) wanneer jij wilt.

Speciale aanbieding

Doe de 'Ondernemers Check-Up' nu voor slechts €239,- en profiteer van maar liefst 30% korting!
Met dit unieke concept betaal je nooit te veel, je ontvangt altijd een uniek advies voor vervolgtesten die als aanvulling op de door jou gekozen test zinvol zijn.

Wil jij net zoals Geert weten waar de klachten vandaan komen en wat je moet doen om klachtenvrij door het leven te gaan? Of heb jij geen klachten, maar voorkom jij liever dan dat je geneest? 


Bekijk hieronder de video van Geert en loop samen met een medische door haar resultaten!

BEKIJK DE RESULTATEN VAN GEERT

Heb jij net zoals Geert klachten? De "Ondernemers Check-up' is de perfecte oplossing. Door middel van innovatieve en uitgebreide bloedanalyse vergelijkt deze complete medische check-up jouw bloed op 26 punten met de daarvoor geldende referenties voor een gezond iemand van jouw geslacht en leeftijd. Benieuwd naar de resultaten van Geert? Bekijk ze snel en ontdek of de test ook iets voor jou is!

50%
U bent er bijna..
Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de resultaten van Geert!
Bekijk de resultaten

KLANTEN AAN HET WOORD

Duidelijk en Snel

Ik vond de aanwijzingen die ik bijgevoegd kreeg erg duidelijk. Ik kreeg een snelle uitslag, dus ik ben zeer tevreden


S.E. Paardekooper
S.E. Paardekooper

Super!

Snelle levering en snelle uitslag, werkelijk niks op aan te merken.Suzanne 

Top systeem!


Goede prijs, snelle levering en bijna meteen kunnen prikken. Top geregeld! Ook snel de uitslag met duidelijke uitleg!


Jimi 

BENIEUWD HOE JIJ KLACHTEN KUNT VOORKOMEN OF GENEZEN?

JOUW VOORDELEN

Online consult met een arts

In het pakket zit een telefonisch consult met een arts inbegrepen. Hier krijgt u van een medische specialist de resultaten en alle ins- en outs van uw onderzoeken te horen. Daarnaast kijkt de specialist mee welke vervolgstappen genomen kunnen worden.

Aftrekbaar van de belasting

Een Preventief Medisch Onderzoek is aftrekbaar van de belasting als kosten. De kosten hebben te maken met de continuering van het bedrijf. De kosten van het onderzoek en het nut van de onderneming staan hiervoor met elkaar in verhouding.

Vergelijking op 26 punten

Deze medische check-up vergelijkt uw bloed op 26 punten met de daarvoor geldende referenties voor een gezond iemand van iemand van uw geslacht en leeftijd. Denk hierbij aan problemen met nieren, lever, darmen. Maar ook zaken als vitamine D tekort, botontkalking en cholesterol.

BEKIJK DE RESULTATEN VAN GEERT

Wil jij net zoals Geert af van die vervelende klachten? Doe dan de 'Ondernemers Check-up' en laat je adviseren door een gespecialiseerde medicus.

50%
U bent er bijna..
Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de resultaten van Geert!
Resultaten bekijken
Your information is safe with us

Veel gestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om een test te bestellen?

Vanaf 18 jaar mag iedereen bij Bloedwaardentest een onderzoek afnemen. Voor kinderen jonger dan 18 graag overleg via telefoon (085 - 065 37 47) of per mail (info@bloedwaardentest.nl)

Is het anoniem?

Bloedwaardentest geeft uw uitslagen nooit door aan verzekeraar of (huis)arts. U ontvangt de bloedbuisjes op het door u opgegeven adres, deze zijn voorzien van een barcode die communiceert met uw onderzoek, maar het is door niemand te achterhalen wat er getest wordt, alleen door het lab systeem. De uitslag wordt uitsluitend naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd. U kunt de bestelling ook onder een andere naam plaatsen, verander echter niet uw geboortedatum, de uitslagen worden nl. gerelateerd aan uw geslacht en leeftijd.

Ik heb een test besteld, hoe nu verder? 

U ontvangt de onderzoeksset 1 werkdag na uw bestelling. In de tussentijd wordt u gekoppeld aan een prikpost door ons afsprakenbureau.

Moet ik nuchter zijn voor het prikken? 

Voor de meeste onderzoeken hoeft u niet nuchter te zijn. Als u helemaal nuchter moet zijn, dan staat dat bij de test vermeld.
Als uw bloedwaarden goed zijn, zijn ze ook goed als u niet nuchter bent.

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen, voor een optimaal resultaat mbt;
glucose
cholesterol (vetprofiel) en
leverfunctie
dan hebben wij voor u het volgende dieetadvies:

Neem vanaf de avond voor uw afspraak na 23:00 uur geen koffie en geen zuivelproducten (zoals melk, karnemelk of yoghurt). Geen gefrituurde waren en geen alcoholhoudende drank. Neem als ontbijt en/of lunch maximaal 2 sneetjesvolkorenbrood belegd met bijvoorbeeld magere vleesproducten, zonder boter. Neem als drinken water of thee zonder melk en suiker. Neem geen zoetbeleg, geen fruit en geen zuivelproducten.

Ik heb bloed geprikt, en nu?

U doet de met bloed gevulde buisjes in het bijgeleverd medisch verzendmateriaal en doet deze op de post. Dit kan gewoon in de oranje brievenbus of u kunt het afgeven bij een PostNL ophaalpunt. U hoeft de post niet meer te frankeren, dat is al door ons gedaan. Wanneer het extreem warm/koud is wordt aangeraden de buisjes net voor ophaal tijd van PostNL in de bus te doen of het af te geven bij een ophaal locatie. Bewaar bloed op kamertemperatuur en urine in de koelkast.

Hoe ontvang ik mijn uitslag? 

U ontvangt uw uitslag in een PDF document per mail. Bij een extreem lage of hoge uitslag van een bepaling, waarvoor direct medisch handelen wenselijk is, wordt u, voordat u de uitslag ontvangt, gecontacteerd voor overleg met u. Overige afwijkende waarden worden aangegeven met voor het resultaat een pijltje omhoog voor een hoge waarde en/of een pijltje omlaag voor een lage waarde. Een urine- en/of bloedonderzoek blijft een moment opname, soms is het verstandig om de testen, die voor verbetering vatbaar zijn, na een maand te herhalen. Bij medische klachten dient u te allen tijde uw (huis)arts te raadplegen.