Interview met Candida Coach Yvonne Oostrom

WEBINAR MET DE CANDIDA COACH
Wat is Candida, hoe herken je het en wat kun je er aan doen?

Onlangs had Ellen van Bloedwaardentest  dé Candida coach Yvonne Oostrom te gast in het webinar "(over)leven met Candida".Een enorm leerzaam en praktisch interview. Heb je steeds terugkerende buik klachten, vaginale infecties, kalknagels, luchtweginfecties, huidklachten of andere 'vage' klachten? Dan is dit webinarécht een aanrader!

Yvonne vertelt hoe je Candida kunt herkennen (symptomen), de rol van voeding en dan met name de gevaren van suiker (!), hoe je eenvoudig een diagnose kunt stellen met een bloedtest en wat je vervolgens kunt doen. Want, het is echt heel belangrijk om dit probleem aan te pakken want er is zeker iets aan te doen met de juiste begeleiding. 


Bekijk daarom het interview (klik op de video) en als je jezelf herkent in de klachten, doe dan een bloedtest en laat je coachen door Yvonne zodat je leert blijvend van dit vervelende probleem af te komen.


Kort over De Candida Coach Yvonnen Oostrom

Yvonne Oostrom is ervaringsdeskundige, gediplomeerd coach en auteur van 2 boeken over Candida. Als #1 Candidacoach helpt ze jou met voeding als medicijn de Candida terug te dringen naar de oorspronkelijke gistvorm. Hierdoor zie je je klachten afnemen. Sinds 2015 heeft ze al veel ‘Candidaten’ met succes geholpen aan een Candidaproof leefstijl. Met de juiste kennis en aanpassingen op het gebied van voeding, mindset en stressvermindering kun jij weer fitter en energieker door het leven gaan. Deze kennis deelt zij op haar website en via unieke coachprogramma’s.


Win het boek (over)leven met Candida!
Wil je kans maken op een gesigneerd boek van dé Candida Coach Yvonne? Stuur dan een mailtje met waarom jij dit boek wilt winnen naar info@bloedwaardentest.nl !