Krachtsporters: Durf jij de challenge met Gino Lamers aan?

DURF JIJ DE CHALLENGE MET GINO LAMERS AAN?

GINO LAMERS DAAGT JOU UIT!

Gino Lamers aan het woord:

"Ik heb zelf al meerdere malen gebruik gemaakt van de service van Bloedwaardentest, en ik was zelf heel erg te spreken over het contact en de gedetailleerde uitslagen.Aangezien ik zelf al zo’n 4 jaar train en sinds een jaar meedoe aan bodybuild wedstrijden, is het voor mij meer dan duidelijk hoe belangrijk het is om je gezondheid op peil te houden door middel van meerdere bloed checks per jaar. Dit zou ik dan ook graag willen mee geven aan krachtsporters. Als je veel van je lichaam eist is het ook belangrijk om er zorgvuldig mee om te gaan. Het is belangrijk om van tijd tot tijd te meten of je lichaam en je hormonen nog wel op orde zijn.'

Gino Lamers Bloedtest

Als krachtsporter/bodybuilder is het bezig zijn met je gezondheid/lichaam een must. Het is dus belangrijk dat je naast veel sporten en op je voeding letten, meet of je daadwerkelijk het goede doet. Gino Lamers biedt een test aan die speciaal gericht is op krachtsporters/bodybuilders.


Gino Lamers, professioneel bodybuilder, moet voor zijn beroep namelijk weten hoe gezond hij is. Gino moest om zijn gezondheid te achterhalen bij meerdere instellingen terecht en zocht een makkelijkere en simpelere weg! 

In samenwerking met Bloedwaardentest heeft Gino Lamers een speciale Gino Lamers Test ontwikkeld.


De "Gino Lamers Test" is de perfecte oplossing voor krachtsporters/bodybuilders om te achterhalen hoe hun gezondheid is. Met deze testen wordt er getest op bloedarmoede, leverfuctie, nierfunctie, vetprofiel, schildklier, spierbeschadiging en hormonen. Eigenlijk alles wat een krachtsporter/bodybuilder moet weten wordt in deze test behandeld.

Met dit unieke concept van slechts € 163,50 (+19,90 voor bloedafname) betaal je nooit te veel, ontvang je altijd een uniek advies voor vervolgtesten die als aanvulling op de door jou gekozen test zinvol zijn.

Wil jij net zoals Gino in één onderzoek weten of je als krachtsporter/bodybuilder gezond bent? Doe de test, ga de uitdaging aan en wordt fitter en gezonder dan Gino!

KLANTEN AAN HET WOORD

Duidelijk & snel; echte aanrader

Levering, prikken, uitslag was snel en goed te begrijpen. Ik zou deze test zeker nog eens bestellen


Liam

Super!

Snelle levering en snelle uitslag, werkelijk niks op aan te merken.Joost 

Top systeem!


Goede prijs, snelle levering en bijna meteen kunnen prikken. Top geregeld! Ook snel de uitslag met duidelijke uitleg!


Rick 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe oud moet je zijn om een test te bestellen?

Vanaf 18 jaar mag iedereen bij Bloedwaardentest een onderzoek afnemen. Voor kinderen jonger dan 18 graag overleg via telefoon (085 - 065 37 47) of per mail (info@bloedwaardentest.nl)

Is het anoniem?

Bloedwaardentest geeft uw uitslagen nooit door aan verzekeraar of (huis)arts. U ontvangt de bloedbuisjes op het door u opgegeven adres, deze zijn voorzien van een barcode die communiceert met uw onderzoek, maar het is door niemand te achterhalen wat er getest wordt, alleen door het lab systeem. De uitslag wordt uitsluitend naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd. U kunt de bestelling ook onder een andere naam plaatsen, verander echter niet uw geboortedatum, de uitslagen worden nl. gerelateerd aan uw geslacht en leeftijd.

Ik heb een test besteld, hoe nu verder? 

U ontvangt de onderzoeksset 1 werkdag na uw bestelling. In de tussentijd wordt u gekoppeld aan een prikpost door ons afsprakenbureau.

Moet ik nuchter zijn voor het prikken? 

Voor de voedstelintolerantietesten hoef je niet nuchter te zijn, de voedselintolerantie wordt over de afgelopen maanden gemeten en is geen momentopname, wel is het zo als je een bepaalde soort  voedingsstof de afgelopen maanden helemaal niet gegeten hebt, deze antistoffen ook niet in de test naar voren kunnen komen. Als je bijvoorbeeld geen melkproducten neemt dan is de uitslag m.b.t. melkproducten niet representatief.

Ik heb bloed geprikt, en nu?

U doet de met bloed gevulde buisjes in het bijgeleverd medisch verzendmateriaal en doet deze op de post. Dit kan gewoon in de oranje brievenbus of u kunt het afgeven bij een PostNL servicepunt . U hoeft de post niet meer te frankeren, dat is al door ons gedaan. Wanneer het extreem warm/koud is wordt aangeraden de buisjes net voor ophaal tijd van PostNL in de bus te doen of het af te geven bij een Postnl Servicepunt voor brievenbus post. Bewaar bloed op kamertemperatuur.

Hoe ontvang ik mijn uitslag? 

U ontvangt uw uitslag in een PDF document per mail. Bij een extreem lage of hoge uitslag van een bepaling, waarvoor direct medisch handelen wenselijk is, wordt u, voordat u de uitslag ontvangt, gecontacteerd voor overleg met u. Overige afwijkende waarden worden aangegeven met voor het resultaat een pijltje omhoog voor een hoge waarde en/of een pijltje omlaag voor een lage waarde. Een urine- en/of bloedonderzoek blijft een moment opname, soms is het verstandig om de testen, die voor verbetering vatbaar zijn, na een maand te herhalen. Bij medische klachten dient u te allen tijde uw (huis)arts te raadplegen.

BENIEUWD NAAR HOE GEZOND JIJ BENT?