Affiliate worden voor Gezondheidstesten
team_bloedwaardentest_SAP

Word affiliate-partner van Bloedwaardentest

Help je volgers met relevante onderzoeken en verdien automatisch provisie

Link van je website naar Bloedwaardentest.nl

Bloedwaardentest beschikt over een geavanceerd affiliate programma. Je krijgt dan van ons een link, die je op je website of op je social media kunt plaatsen. Als iemand via die link bij ons bestelt ontvang je provisie. Je kunt zelf precies bijhouden hoeveel mensen op je link klikken, hoeveel mensen binnen 30 dagen bestellen en hoeveel provisie je dus uitbetaald krijgt. Wij helpen je met het opzetten. Het duurt maar 5 minuten!
affiliate_programma

           Je begeeft je in goed gezelschap

         Samen maken we Nederland gezonder!

Affilate_dashboard_partners_bloedwaardentest
Affilate_Dashboard_bloedwaardentest
Meld je aan voor het programma. Wij helpen je in 5 minuten op weg, wanneer het jou schikt. Daarna gaat alles vanzelf en ontvang je provisie van de geplaatste bestellingen.

Verwijs vanuit je website, nieuwsbrief of social media naar een test of pagina die je wilt belichten.  Zet er jouw affiliatielink, die je van ons ontvangt nadat je je dashboard hebt aangemaakt, achter de url van de test waar je naar wilt verwijzen.

Bij een bloedonderzoek kiest je client voor bloedafname op prikpost (€19,90). Dit betreft de totale orderkosten voor; verzending, bloedafnameset, verwijsbrief  en bloedafname door bevoegde medewerker.


Al het materiaal om de test als medische post te verzenden wordt bijgeleverd. De medische envelop is al voorgefrankeerd.

Nazorg na de uitslag

Je client ontvangt de uitslag per mail, mocht er iets aan de hand zijn dan bellen wij eerst. Je cliënt kan ons ook altijd bellen, appen of mailen  voor toelichting, uitleg en nazorg. Als je wilt dat jij ook de uitslag krijgt, dan kan dit alleen als je cliënt hier schriftelijk om vraagt, tijdens de bestelling bij opmerkingen, of als reactie op de uitslag per mail. Dit vanwege de AVG en privacy wetgeving.

Directeur

Relatiemanager

Hamid_bloedwaardentest

Medisch adviseur

Klantenservice
Skip_helpt_affiliates

on-line marketing expert

Vragen over het  inrichten?

Als je vragen hebt over je affiliate acties of  links? Dan helpt Skip je graag op weg. 
Your information is safe with us