Zou jij je bloedwaarden moeten laten testen?

Ons advies:

Op basis van jouw antwoorden adviseren we je om de belangrijkste bloedwaarden te laten controleren.

We kunnen je de Nationale Gezondheidscheck-up aanraden waarbij onderzoek gedaan wordt naar o.a. je nieren, lever en mogelijke ontstekingen. Ook kijken we naar het risico op hartziekten, vetstofwisseling, suikerziekte en bloedarmoede, schildklier en vochtbalans. Een eventueel tekort aan vitamine D3 of B12 komt aan het licht.


Voor deze gezondheidscheck heb je géén verwijzing van je huisarts nodig!

Nationale Gezondheidscheck-up. Nu met 10% extra kortingNationale Gezondheidscheck-up korting

Deze bloedwaardentest biedt een uitgebreide analyse van belangrijke markers die inzicht geven in jouw algehele gezondheidstoestand. Door het testen van deze specifieke markers kun je waardevolle informatie verkrijgen die jou kan helpen bij het nemen van preventieve maatregelen en het optimaliseren van jouw gezondheid. 


Deze test kost normaal € 179,- en is nu afgeprijsd naar € 99,-. Als dank voor jouw deelname krijg je nog eens 10% extra korting! Gebruik hiervoor de kortingscode: CHECK10


Ja, ik wil deze korting >>

Deze uitgebreide test geeft je inzicht in o.a.:


Risicobeoordeling van hart- en vaatziektenDoor het meten van markers zoals Cholesterol Totaal, HDL cholesterol, LDL cholesterol, HDL-LDL ratio en triglyceriden, krijg je inzicht in jouw cholesterolniveaus en risico op hart- en vaatziekten. Dit helpt je bij het nemen van gepaste maatregelen om jouw hartgezondheid te verbeteren.


Evaluatie van lever- en nierfunctieDe markers Creatinine, ALAT en Gamma GT geven informatie over de gezondheid van jouw nieren en lever. Een goede werking van deze organen is essentieel voor jouw algehele welzijn.


Controle van elektrolytenbalans

Door het meten van Natrium kun je de balans van elektrolyten in jouw lichaam evalueren. Dit helpt bij het behouden van een goede vochtbalans en zenuwfunctie.


Beoordeling van bloedsuikerniveaus

De marker Glucose geeft inzicht in jouw bloedsuikerniveaus, wat belangrijk is voor de detectie van diabetes en het monitoren van jouw glucoseregulatie.


Detectie van ontstekingen

De marker CRP (C-reactief proteïne) kan wijzen op aanwezige ontstekingen in jouw lichaam. Het identificeren van ontstekingsniveaus helpt bij het vroegtijdig opsporen van ontstekingsgerelateerde aandoeningen.


Evaluatie van schildklierfunctie

Door het meten van TSH kun je inzicht krijgen in de werking van jouw schildklier, wat belangrijk is voor het reguleren van de stofwisseling en algemene gezondheid.


Beoordeling van bloedbeeld

De markers Hemoglobine (Hb), Leucocyten, Bloedplaatjes, Erytrocyten, Hematocriet, MCV, MCH en MCHC geven inzicht in de samenstelling en functie van jouw bloed. Dit kan wijzen op mogelijke bloedarmoede, infecties of andere bloedgerelateerde aandoeningen.


Controle van vitamine D3 en B12

Deze vitamines spelen een cruciale rol bij diverse lichaamsfuncties, zoals de immuunrespons, energiehuishouding en het zenuwstelsel. Het meten van de niveaus van Vitamine D3 en B12 helpt bij het identificeren van mogelijke deficiënties.


Bekijk deze Nationale Gezondheidscheck-up>>