DNA-Expert Voeding volgens je DNA-profiel

Lang en Gezond leven

Dankzij jouw DNA-profiel

Wil jij ook langer en gezond leven dankzij jouw DNA profiel?

Door deze DNA-test ontdek je hoe je gezond kunt eten op basis van je genen.   Je kunt hiermee gericht je lifestyle aanpassen, om zo zo lang, gezond, fit en gelukkig mogelijk te leven.

Wij kijken welke voedingsstoffen voor jou belangrijk zijn volgens je DNA en welke stoffen jij juist zou moeten vermijden.

Ons vooraanstaande laboratorium Progenom heeft in de afgelopen jaren 1000 voedingsmiddelen onderzocht om te onderzoeken welke stoffen er in zitten.

Naar aanleiding van jouw uitslag krijg je een duidelijk overzicht welke voedingsproducten goed voor jou persoonlijk zijn en welke je zoveel mogelijk zou moeten vermijden.

Een persoonlijk voedingsplan waar je levenslang wat aan hebt, want je DNA verandert niet.


Bij deze nieuwste ontwikkeling, nutrigenetica genaamd, gaat om gezond eten op basis van je genen.


52

SNP's getest

1000+

voedinsgmiddelen 

50 

personaliseerde recepten

1000+

tevreden klanten

Het beste laboratorium voor jou geselecteerd

Als oprichter van Bloedwaardentest, een bedrijf dat al meer dan 5 jaar de meest betrouwbare officiele medische  laboratoriumtesten voor consumenten op de markt brengt, ging ik op zoek naar de beste DNA testen. De tijd is nu aangebroken, de techniek is betrouwbaar en betaalbaar geworden. We hebben het beste DNA-lab voor jou geselecteerd. Progenom houdt  zich strikt aan de europse privacy wetgeving.  Met ons team van DNA-experts staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Ellen van Gijsel 

directeur en oprichter Bloedwaardentest.nl en DNA-Expert.nl

Waarom kies je voor DNA-Expert Voeding?

Jij weet voortaan welke voeding voor jou gezond is

Je hoort van iedereen wat gezond is en wat niet. Iiedere keer hoor je  weer een ander advies over wat gezond is en wat niet. Je wilt het nu voor eens en voor altijd weten, wat is gezond voor mij? Zodat niemand je meer iets wijs  kan maken.

Jij weet voortaan welke voedingssuplementen je moet nemen

Je slikt voor honderden euro's per jaar aan voedingssuplementen, maar zijn deze ook wel echt nodig voor jou, of is het misschien weer ieder jaar gewoon weggegooid geld? zou je eindelijk wel eens willen weten wat voor jou goed zou zijn? Of welke supplementen bij jou misschien zelfs wel een averechtste werking hebben?

Leef langer en gezonder

In je DNA kunt je zien voor welke ziekten je aanleg hebt, maar dat wil niet zeggen dat je hier niets meer aan kunt doen. Je kunt voorkomen dat je daadwerkelijk last krijgt van de ziekten of gebreken die in je genen liggen opgesloten, door tijdig de juiste voeding en lifestyle toe te passen. Zo verklein je de kans dat de ziekte of aandoening, die in je genen aanwezig is de kop op steekt.

Een duidelijke uitslag

De uitslag is in het Nederlands (of indien gewenst in het Engels of Duits).

De uitslag is een PDF-document, maar is ook als persoonlijk boek te bestellen  (meerprijs)

Naast de uitslag van je DNA onderzoek ontvang je ook de adviezen welke voedingsmiddelen voor jou gezond zijn in een duidelijk overzicht.

Voedingssuplementen op maat

Het is ook mogelijk,  mocht je voedingssuplementen willen nemen, deze speciaal naar aanleiding van jouw DNA recept te laten samenstellen. De losse korreltjes die jij dagelijks nodig hebt kun je dan met een schepje innemen. (meerprijs)

Gratis toegang tot het online dashboard

Meer dan 800 recepten kiezen  op basis van jouw genen

15.000 ingrediënten en 140.000 merkproducten

Automatisch boodschappenlijstjes maken op basis van je genen.

Waarom zij kozen voor DNA-Expert Voeding:

Ik heb een bedrijf en voel me verantwoordelijk voor mijn personeel. Ook wil ik graag lang en gezond van het leven genieten. Ik weet dat gezondheid niet te koop is, maar als ik het kan beinvloeden en mijn erfelijke risico's kan verlagen dan betaal ik graag een keer in mijn leven voor een overzicht welke voedingsstoffen goed voor mij zijn en welke niet.

Sjors

Ik heb naar aanleiding van mijn DNA onderzoek NutriMe ontvangen in kleine handige sachets. Omdat ik veel reis vanwege mijn werk is dit erg handig. Ik stop het gewoon mijn handtas en niets staat je gezonde dagelijkse vitamineboost in de weg!

Volgens mijn laatste bloeduitslagen en mijn arts heb ik de juiste levels van micronutriënten. Dank je!

Ulrike

Waarom heb ik besteld? Ik voel me sterker en rustiger als ik de voeding uit mijn DNA onderzoek neem. Ik probeer Alzheimer te vermijden. Ze zeggen dat vitamine B, magnesium en zink de ziekte van Alzheimer helpt voorkomen. Mijn moeder kreeg diabetes en later Alzheimer. Misschien kan het worden voorkomen want wat we eten is belangrijk.

Maija

Stop met raden.

 Ontdek wat je lichaam nodig heeft volgens jouw DNA profiel. 

 

Je levert wat speeksel in. Wij doen een 100% kwaliteitsonderzoek Je ontvangt een compleet advies met voedingslijst.

Bestel nu je DNA Onderzoek met Voedingsadvies

introductieprijs van €495,- voor €465,-

Extra Bonus voor snelle beslissers

Eenmalige kans: Als je nu bestelt kun je ook de DNA-GEWICHT test ( ter waarde van €569,-) 

met 50% korting 

voor slecht  €284,50 

er bij bestellen.